10714097_941292655881724_1724365040860937205_o

OLE MARTIN DAHLE 

f.1958 – Selvbiografi

Ole Martin er utdannet agronom. Var gårdbruker i noen år før han slutte og begynte å jobbe i Flatanger kommune.

Sammen med sin kone  Wenche Anita Larsen Dahle  har de  guttene Odin og Vetle.

Etter møte med Peter Cairns og Mark Hamblin i Flatanger vinteren 2000 tok livet en ny vending. Sakte men sikkert startet han med tilrettelegging for naturfotografer. Sa opp jobben i Flatanger kommune tidlig i 2006 og har siden hatt levebrød som guide og tilrettelegger.

Det har vært en drømmereise, der naturgleden, kombinert med sin sosiale væremåte, har gjort at Ole Martin kan leve av sin bedrift.

Med hjerte for natur og sine gjester ønsker Ole Martin å fortsette ferden vider.

Velkommen til naturglede i «Ørnemannens» verden.

WENCHE ANITA LARSEN DAHLE

f.1969 – Selvbiografi

Hun er født og oppvokst i Flatanger i Nord-Trøndelag, et paradis på jord i hennes øyne. Hun er gift med Ole Martin Dahle og de har to sønner sammen.

Wenche er utdannet hjelpepleier. I 2013 tok hun bachelorgrad i musikk, en åpen bachelor med drama, kunst og håndverk, musikk og rytmikk og produksjon som fag, i tillegg har hun et studie i joik.

Gjennom etablering og utvikling av Norway Nature har Wenche vært med hele tiden, hun har hatt ansvar for designet i gjestehuset, hun guider og tilrettelegger i fotoskjulene og bistår der det er behov.

Wenche har i den senere tid fått interesse for fotografering. Hun har blitt inspirert av   fotografer fra inn- og utland som besøker Flatanger.